24 uur per dag
7 dagen in de week
bereikbaar
0314 - 765 001

Wij bieden u alle "vrijheid" in hoe u de uitvaart uitgevoerd wilt zien. Wij geven u en uw omgeving alle vrijheid om als de wens er is zaken zelf te regelen en of uit te voeren. Natuurlijk is er een eindeloze keuze aan mogelijkheden die wij samen met u doornemen en uitvoeren.

Wanneer één van uw ouders, uw partner, familielid, vriend(in) is komen te overlijden dan wordt u vaak door emoties verdoofd. Tegelijkertijd komt er veel op u af en moet er in een relatieve korte tijd van alles geregeld worden. Gelukkig staat u er niet alleen voor, wij zijn er voor u.

Waar u verzekerd bent doet er niet toe, wij nemen de voorwaarden van de verzekeraar over. U betaalt niets meer, sterker nog meestal is men zelfs goedkoper uit. U heeft de vrijheid om te bepalen wie jullie gaat begeleiden tijdens deze emotionele tijd, niet een verzekeraar.

Het is uw keuze, wij zullen deze waarderen en met respect en liefdevol uitvoeren.

Wanneer u na het overlijden contact met ons heeft opgenomen gaan wij er direct voor zorgen dat, na onderzoek van de schouwarts, de overledene (wanneer u wenst samen met u) wordt verzorgd en opgebaard op de plek die u wenst. Dit gebeurt, wanneer u dat wenst, samen met professionele verzorgers. Vervolgens maken wij een afspraak om samen met u de uitvaart te regelen. U geeft aan wat de wensen zijn en wij gaan deze voor u regelen en uitvoeren. Transparantie staat daarbij hoog in ons vaandel.


Iedereen heeft zijn eigen leven geleefd en is daarmee uniek. Zo heeft eenieder eigen wensen. Er zijn vele mogelijkheden voor een persoonlijke uitvaart.