24 uur per dag
7 dagen in de week
bereikbaar
0314 - 765 001

Er zijn vele mogelijkheden rondom een uitvaart die u, wanneer u dat wenst zelf kunt regelen of uitvoeren. Wij zijn u daar graag behulpzaam bij.

Verzorging
Verzorgen mag thuis, op de kamer, in het uitvaartcentrum. Wat u wenst. Daarnaast is er een huidverzorging of lichte balseming tevens mogelijk.

Lees meer

Opbaren
Het opbaren kan op verschillende manieren: op bed, in een kist, in een wade of op een opbaarplank. Indien mogelijk bepaalt u zelf waar de opbaring plaats vindt.

Lees meer

Begraven of cremeren
Er wordt tegenwoordig steeds meer gekozen voor een crematie. Anderen spreekt begraven meer aan. Zij hebben liever een mooie plek om naar toe te kunnen gaan. Of ze willen één worden met de natuur op een natuurbegraafplaats.

Lees meer

Uitvaartkisten
Op een waardige, respectvolle en persoonlijke manier afscheid nemen van een dierbare draagt bij aan de verwerking van het verlies. Een mooie grafkist speelt daarin onmiskenbaar een rol.

Lees meer

Uitvaartlocatie
Wij werken samen met collegauitvaartondernemers wiens locaties wij mogen gebruiken. Daarnaast zijn er kerken, zalen, stadions, crematoria enz. waar we contacten mee onderhouden. Wij gaan met u mee als u van tevoren ergens een kijkje wilt nemen.

Lees meer

Afscheid rouwbezoek
Afscheid nemen van de overledene kan in een uitvaartcentrum of zaal, maar natuurlijk ook thuis. Wij zorgen ervoor dat het geregeld wordt zoals u dat wenst.

Lees meer

Voorgang(st)er
Het is vanzelfsprekend dat u zelf de dienst mag uitvoeren, maar als u dat wenst schakelen wij een voorganger van de kerk , een spreekster of ritueelbegeleidster in.

Lees meer

Drukwerk
Wij bieden u meerdere kaarten aan in verschillende formaten waarop een afbeelding naar keuze gedrukt kan worden in kleur of zwart-wit. Wij hebben voorbeeldteksten voor u, die u kunnen helpen om er een persoonlijke kaart van te maken.

Lees meer

Rouwvervoer
Voor het vervoer van de overledene kunt u kiezen voor een rouwwagen, leverbaar in verschillende kleuren, een rouwbus, motor met zijspan, een traditionele rouwkoets met paarden, een bakfiets en zelfs een oude Volkswagenbus. Vandaag de dag is alles mogelijk. 

Lees meer

Beeld en muziek tijdens de dienst
In veel gelegenheden is er de mogelijkheid om beelden en/of herinneringen te tonen, al dan niet ondersteund met muziek van cd, usbstick of live gespeeld.

Lees meer

Opname van de dienst 

Er zijn mogelijkheden om de dienst op te nemen. U moet dan denken aan beeld en/of geluid, maar ook live internet uitzenden is mogelijk.

Lees meer

Bloemen
Wij werken samen met regionale bloemisten, maar de mogelijkheid om een andere bloemist in te schakelen is er altijd.

Lees meer

Condoleance tafel
In de omgeving is er een diversiteit aan locaties die geschikt zijn voor een sfeervol samenzijn. Zij bieden een gevarieerd aanbod aan eten en drinken, passend bij uw wensen, maar natuurlijk kunt u, eventueel met onze hulp, ook thuis mensen ontvangen. 

Lees meer


Iedereen heeft zijn eigen leven geleefd en is daarmee uniek. Zo heeft eenieder eigen wensen. Er zijn vele mogelijkheden voor een persoonlijke uitvaart.