24 uur per dag
7 dagen in de week
bereikbaar
0314 - 765 001

Babyuitvaart (van 24 weken tot 12 maanden)
Liefdevol en passend afscheid nemen van je kindje

De dood van ons kind, voelt onnatuurlijk.
Ons kind, dat nog een heel leven voor zich had.
Het sprong en genoot, was vrolijk, avontuurlijk.
Had nog een groot gedeelte voor zich van zijn onberoerde levenspad.

Je kindje zo warm, een twinkeling in de oogjes, kroelen, mooie geluidjes, zo kort van leven en liefde gegeven. Hoe groot is het contrast dat jouw kindje overleden is. Waarom? Allerlei emoties gaan door je heen, je wilt zijn/haar leven vieren, niet het afscheid.

Deze gevoelens kunnen wij onmogelijk wegnemen, toch willen wij er samen met jullie voor zorgen dat de liefde ook bij het afscheid voelbaar is.

Wanneer je kindje overleden is of je weet dat hij/zij binnenkort komt te overlijden en je wilt dat wij jullie adviseren, helpen of alles voor jullie regelen, neem dan contact met ons op. We zijn 24 uur per dag bereikbaar 0314 765 001.

Na overlijden komt er eerst een arts om te schouwen. Bel ons wanneer je eraan toe bent, dat kan direct zijn na overlijden, maar ook een paar uurtjes later. Wij maken een afspraak met je en komen dan naar jullie toe om jullie wensen te bespreken. Je krijgt dan een inlogcode zodat je precies kunt volgen wat wij doen en geregeld hebben. Tevens ontvang je van ons binnen 24 uur een begroting van de kosten.

Uiteraard komen we graag eerst even bij jullie aan, voor een kennismaking en om te voelen of het goed voor jullie voelt.


Belangrijk is dat je als ouder de tijd neemt om bij je kind te zijn.
Wij ondersteunen je bij wat je eigenlijk niet wilt; afscheid nemen. Een afscheid dat door zijn vorm, inhoud en warmte, kracht moet geven voor de toekomst.